Kilpailukutsu: HEL CX Cup – Kerava, Keinukallio 17.10.2020

Pakkaa pyöräsi lähijunaan ja suuntaa Keravalle mystiseen Sherwoodin metsään ajamaan Cyclocrossia! Lauantaina 17.10.2020 klo 10-17 CycloVision ry ja Pyöräliike Lundberg järjestävät cyclocrossin HEL CX Cupin kauden 2020 3. osakilpailun Keinukalliolla.

Tämän vuotinen Keinukallio CX on järjestyksessään 4. ja kilpailu on vakiinnuttanut paikkansa HEL CX cupin kalenterissa. Tarjolla on lajinomaista crossia SM2012 maisemissa. Paikalla on myös KahVelo tarjoamassa kahvia, herkkuja sekä superherkullista keittoa.

Koronaviruksen takia tämän vuotinen Keinukallio CX järjestetään kokonaan ulkoilmatapahtumana. Eli valitettavasti Keinukallion pukukopit eivät ole käytössä. Noudatamme tapahtumassa myös viranomaisohjeistuksia ja toivomme kaikkien tapahtumaan osallistuvien kilpailijoiden ja katsojien huolehtivan omalta osaltaan hygieniasta ja turvaväleistä.


Kilpailukeskus

Keinukallion urheilupuisto, Keinukalliontie 42 Kerava.

Kilpailukanslia sijaitsee Keinukallion kahviorakennuksen välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakeskuksessa myös KahVelon kahvila. Wc:t sijaitsevat huoltorakennuksessa.

Keinukallio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Keravalla. Lahden moottoritien liittymästä on paikan päälle muutaman minuutin ajomatka ja Keravan asemalta Keinukallion urheilupuistoon on matkaa noin 4 km. Mikäli tulet lähijunalla crossiin, niin asemalta Keinukalliolle kannattaa ajaa Jaakkolan kaupunginosan läpi Talmantielle, joka jatkuu Levomäentienä kohti kilpailukeskusta. Ratsastuskenttien jälkeen käänny oikealle ulkoilureitille, joka tulee lähes suoraan Keinukalliolle.

*** 
OSALLISTUJAN OHJE JA SĂ„Ă„NNĂ–T

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista osallistujan ohjeen: https://helcx.com/2020-2021/osallistujalle/

Säännöt: https://helcx.com/2020-2021/saannot/

Covid-19 ohjeistus: https://helcx.com/2020/08/13/covid19-ohjeistus-osallistujulle/

*** 

KULTAINEN KAMPI (17.10.2020)

Kilpailuluokat:
Juniorit; U8-U16

Huom, Junioriluokat ovat myös mukana Suomen pyöräilyn Kultainen Kampi cupissa.

Kultainen kampi Cup lisätietoa löydät: https://pyoraily.fi/kilpailut-ja-tapahtumat/alueelliset-kilpailut-ja-leirit/kultainen-kampi-cup/

***


ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT JA KILPAILUMATERIAALIN NOUTO

Tässä kappaleessa on tärkeää tietoa ilmoittautumiseen kausikortin haltijalle, juniorikausikortin haltijalle sekä yksittäisen irtolipun ostajalle. Luethan tämän ohjeen huolellisesti, kiitos. 

Voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa. Osallistumiset tulee ostaa ennakkoon WebScorer palvelusta.
Syksyllä 2020 ei ole jälki-ilmoittautumisen mahdollisuutta kisapaikalla.

Yksittäisiä osallistumisia ei voi maksaa virike-edulla.

Tärkeää tietoa kausikortin haltijoille sekä juniorikilpailijoille sekä heidän huoltajilleen! Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit käyttää sitä maksuvälineenä ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. Tämä pieni lisätyö auttaa järjestäjiä merkittävästi esim. resurssien varaamisessa juniorilähtöihin.

Aikuiskausikortin ja juniorikausikortin haltijat, ilmoittautukaa mukaan Simonkylän osakilpailuun alla olevasta linkistä ja valitkaa maksutavaksi ”RacePass”, kiitos. Kausikorttilaisten ilmoittautuminen linkistä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220830

Yksittäisosallistumiset! Mikäli haluat ilmoittautua vain Keravan osakilpailuun hintaan 25 euroa, ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220830

Maksutapana on turvallinen PayPal. PayPal on täysin ilmainen käyttää ja maksamisesta ei koidu osallistujalle erillisiä kuluja.

Kerava osakilpailun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 16.10.2020 klo 23.59 sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostaville.

Kilpailumateriaali
Kisanumeron ja ajanottosirun nouto tapahtuu kilpailukansliasta tapahtumapäivänä, mikäli tämä on ensimmäinen osakilpailusi. Nouda numerosi hyvissä ajoin, niin ehdit lämmitellä. 
Kilpailumateriaalit ovat kirjekuoressa kisanumerollasi. Kilpailumateriaali sisältää ajanottosirun sekä kilpailunumeron kiinnittämiseen vaadittavat tarvikkeen.
Saat kisanumeron kisavuorokauden aamuyöstä sähköpostiisi (kun ilmoittautuminen on sulkeutunut). Nouda kilpailunumeroa vastaava kirjekuori omatoimisesti kisakansliasta.
Ajanottosiru ja kilpailunumero ovat henkilökohtaisia koko kauden, ajoit sitten yhden kilpailun, muutaman tai vaikkapa kaikki. Ajanottosiru kiinnitetään kypärän päälle nippusiteillä, kisanumero hakaneuloilla selkään. Säilytä henkilökohtainen kisanumerosi ja ajanottosirusi huolellisesti koko cupin ajan, kiitos. 

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole enää mahdollista. Kaikki osallistumiset tulee ostaa WebScorerin ilmoittautumispalvelun kautta.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Instagramin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com

*** 
TAPAHTUMAPĂ„IVĂ„N AIKATAULU JA TOIMINTAOHJEET

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli sille ilmenee jonkin sortin painavia perusteita. Seuraa siis kanavaa, viimeistään edellisenä päivänä.

10:00 Kisakanslia auki. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto.
10:00 Rata avoinna harjoittelulle 10:50 asti.

10:50 Lähtö 1 ryhmittyminen
10:55 Lähtö 1, Juniorit U8–U12, helpotettu rata (n. 15 min)

11:25 Lähtö 2 ryhmittyminen
11:30 Lähtö 2, Juniorit U14–U16 (n. 30 min)

n. 12:00 Rata avoinna harjoittelulle
n 12.10 lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako

12:30 Lähtö 3 ryhmittyminen, 
12:35 Lähtö 3, M Cat 3, Harraste (n. 40–45 min)

n. 13:30 Rata avoinna harjoittelulle

13:55 Lähtö 4 ryhmittyminen
14:00 Lähtö 4, N Elite, N Cat 2 (n. 45–50 min)

n. 15:00 Rata avoinna harjoittelulle.

15:15 lähdön 4. lähdön 3 ja 4 palkintojenjako.

15:25 Lähtö 5 ryhmittyminen, 
15:30 Lähtö 5, Yleinen, M Cat 2 (n. 60 min)

n. 17:00 lähdön 5 palkintojenjako.

Rataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä ja suosittelemme sitä lämpimästi! Muista, että radalla harjoittelu muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Poistuthan ystävällisesti radalta harjoittelemasta ennen toisten kilpailijoiden starttia. Haluamme kunnioittaa kaikkien osallistujien kilpailua.

***
PUKUKOPIT JA WC:T

Koronaviruksen takia tämän vuotinen Keinukallio CX järjestetään ulkoilmatapahtumana. Eli pukukopit eivät ole valitettavasti käytössä.
WC:t löytyvät Keinukallion huoltorakennuksesta.

***
TURVALLISUUS

Kilpailu ajetaan merkityllä reitillä, jolla ei ole moottoriajoneuvoliikennettä. Ensiapupiste on tapahtumakeskuksessa lähtöalueella.

*** 
SAAPUMINEN & PYSĂ„KĂ–INTI

Alueella on hyvin ilmaista parkkitilaa.

***
RATAKUVAUS

Rata noudattaa vuoden 2019 rataa pienin muokkauksin. Kauden 2019 Keinukallion kilpailusta Timon videokooste nähtävillä tästä

***
KAHVELON POLKUPYĂ–RĂ„KAHVILAN KISAHERKUT

Keravan osakilpailussa osallistujia ja katsojia palvelevat Polkupyöräkahvila KahVelon huikeat Mirja & Ilse. Varaa siis muutama euro tai kortti ajopaidan taskuun, jotta saat huolehdittua kofeiinitasapainosta, palautuseväistä ja maittavasta ruokailusta.
Mirja & Ilse ovat aktiivisia pyöräilijöitä ja tietävät tarkalleen millaiset eväät maistuvat fillarikisan lomassa katsojille ja kuskeille. Tarjolla leivoksien lisäksi kahvia, teetä ja kaakota

Kahvelosta löydät lisätietoa ja Facebookissa:
https://www.facebook.com/KahVelo/?ref=br_rs

***
PYĂ–RĂ„N PESU

Pyörän pesupaikka löytyy Keinukallion huoltorakennuksen luota.
Huom! Ethän pese pyörää huoltorakennuksen seinää vasten, kiitos.

***
SUIHKUT JA PESEYTYMINEN

Keravan osakilpailussa ei valitettavasti ole tänä vuonna tarjolla sopivia puku- ja suihkutiloja. Varaathan lämmintä vaatetta mukaan, jotka voit pukea kilpailun jälkeen yllesi.

***
OMAKUSTANNERUOKAILU KILPAILIJOILLE

Kilpailijoiden ruokailusta vastaa tapahtumapaikalla KahVelo.

***

TAPAHTUMAN YHTEYSHENKILĂ–T

Tapahtuman kulku: Kalle Laanterä 050-5824433
Yhteistyö: Saku Silfver 0400-244744
Lupa-asiat Anssi Enqvist 044-0404360

Hel CX organisaatio
info (at) helcx.com

Ja jos kerran sometat, niin täggää toki:
#HELCXCUP #HELCX #CYCLOCROSS #KEINUKALLIOCX #C13Racing #PYÖRÄLIIKELUNDBERG #KahVelo

Leave a Reply