Muutos L2 (U15 & U17) lähdön kilpailuaikaan

1.11.2022

HEL CX ry on päättänyt tehdä muutoksen HEL CX CUP:n, kategorioiden U15 ja U17 lähtöryhmän L2 kilpailuaikaan.

Aiempi kilpailuaika on ollut noin 35min, mutta haasteena on ollut liian pitkä kokonaiskilpailuaika osalle L2:n kilpailijoista. Jatkossa L2:n kilpailuaika on 26-32 min, jonka perusteella määritetään normaalisti cyclocross-sääntöjen mukainen kilpailun kokonaiskierrosmäärä.

Muutoksen tavoitteena on tukea U15&U17 kategorioiden kilpailullisuutta ja huomioida samalla juniorikilpailijoiden kuntotasoa paremmin. HEL CX ry haluaa tukea muutoksella myös mallia, jossa jokainen lähdön kilpailija saisi ajaa maksimikierrokset, kunnes lähdön kärkikilpailija on tullut maaliin.

Muutos astuu voimaan 5.11.2022 Porvoon osakilpailusta alkaen. Muutoksella ei ole vaikutusta saavutettuihin pisteisiin eikä muutos edellytä kilpailijoilta mitään toimenpiteitä.

Kierrosmäärät per kierrosaika L2 1.11.2022 alkaen.