Koronaturvallisuus syksyllä 2021

HEL CX ry ja osakilpailujärjestäjät haluavat, että cyclocross-tapahtumat ovat turvallisia kilpailijoille, katselijoille kuin myös järjestäjille. Pitämällä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta ehkäisemme pandemian leviämistä ja varmistamme cyclocross-kauden sujuvuuden.

HEL CX CUP:n osakilpailut järjestetään paikallisen viranomaisen myöntämällä luvalla ja määräyksillä. Tapahtumapäivänä voi olla rajoituksia mm. peseytymistilojen käytössä. HEL CX ry seuraa THL:n suosituksia ja Valtioneuvoston kanslian määräyksiä läpi kauden. THL:n suositukset löydät tästä . Viranomaisen määräykset tapahtumille löydät tästä

Pidetään yhdessä huolta yhteisestä turvallisuudesta, kiitos.

Huomioithan seuraavat asiat syksyn 2021 aikana:

Kilpailethan vain terveenä. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi, pysy kotona. Mikäli oireesi viittaavat kausi-influenssaan tai koronaviruksen sinun täytyy pysyä kotona.

Matkusta kisapaikalle turvallisesti. Huomioi turvallinen tapahtumapaikalle matkustaminen. Pyöräile paikalle, aina kun se on mahdollista. Julkisessa kulkuvälineessä noudata turvavälejä ja ja huomioi maskisuositukset. Omalla autolla on turvallista saapua yksin, mutta tutun seuralaisen kanssa huomioittehan samat turvasuositukset.

Osta lippusi etukäteen verkosta! Lipunmyynti on auki kilpailua edeltävänä päivänä 23:59 asti. Ehdit tekemään päätöksen hyvissä ajoin kilpailupäivän kuntosi huomioiden. Mikäli olet ostanut lipun aiemmin ja yllättäen sairastut, voimme siirtää osallistumistasi sovittuun osakilpailuun.

Huomioithan, ettei jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ole mahdollista!

Jos kysyttävää, ota yhteyttä Instagram viestillä tai info@helcx.com tai Facebook viestillä. Huomioithan, että kilpailupäivinä olemme tapahtumapaikalla, emmekä välttämättä pääse vastamaan viestiisi.

Pidä turvavälit tapahtumissa. Saavu ajoissa ensimmäiseen kilpailuun, jotta voit noutaa kilpailunumeron ja ajanottosirun rauhassa. HEL CX ry suosittelee, että kilpailun jälkeen henkilökohtainen peseytyminen suoritettaisiin vasta kotona. Suihkutilat niiden auki ollessa pyritään kohdentamaan ensisijaisesti kaukomatkalaisille. Varaathan myös lämmintä vaatetta mukaa, jottet vilustu kilpailun jälkeen.

Yski hihaan tai nenäliinaan. Jos koet tarpeelliseksi kakistaa kurkkuasi tai nenääsi kesken tapahtuman huomioithan turvavälit, jottei pisaratartunnalle jää mahdollisuutta levitä. Kiitos!

Käytä myös käsidesiä. HEL CX ry huolehtii, että tapahtumapaikalla on kilpailijoille tarjolla käsidesiä kilpailukeskuksen infopisteellä.

Seuraa viranomaistiedotteita sekä HEL CX Cupin viestintäkanavien uutisia. Viestimme kotisivullamme, Instagramissa (@hel_cx) sekä Facebookissa sivustolla “HEL CX CUP”

Leave a Reply