Covid-19 ohjeistus osallistujille

HEL CX ry ja osakilpailujärjestäjät haluavat, että cyclocross-tapahtumat ovat turvallisia kilpailijoille, katselijoille kuin myös järjestäjille. Pitämällä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta ehkäisemme pandemian leviämistä ja varmistamme cyclocross-kauden sujuvuuden.

HEL CX ry seuraa THL:n suosituksia ja Valtioneuvoston kanslian määräyksiä läpi kauden. THL:n suositukset löydät tästä . Viranomaisen määräykset tapahtumille löydät tästä

Huomioithan seuraavat asiat syksyn 2020 aikana:

Kilpailethan vain terveenä. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi, pysy kotona. Mikäli oireesi viittaavat kausi-influenssaan tai koronaviruksen sinun täytyy pysyä kotona.

Matkusta kisapaikalle turvallisesti. Huomioi turvallinen tapahtumapaikalle matkustaminen. Pyöräile paikalle, aina kun se on mahdollista. Julkisessa kulkuvälineessä noudata turvavälejä ja tarpeen tullen käytä maskia. Omalla autolla on turvallista saapua yksin, mutta tutun seuralaisen kanssa huomioittehan samat turvasuositukset.

Osta lippusi etukäteen verkosta! Lipunmyynti on auki kilpailua edeltävänä päivänä 23:59 asti. Ehdit tekemään päätöksen hyvissä ajoin kilpailupäivän kuntosi huomioiden. Mikäli olet ostanut lipun aiemmin ja yllättäen sairastut, voimme siirtää osallistumistasi sovittuun osakilpailuun.

Huomioithan, ettei jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ole mahdollista!

Jos kysyttävää, ota yhteyttä Instagram viestillä tai info@helcx.com tai Facebook viestillä.

Pidä turvavälit tapahtumissa. Saavu ajoissa ensimmäiseen kilpailuun, jotta voit noutaa kilpailunumeron ja ajanottosirun rauhassa. HEL CX ry suosittelee, että kilpailun jälkeen henkilökohtainen peseytyminen suoritettaisiin vasta kotona. Harkitsehan voisitko käydä suihkussa vasta kotona. Suihkutilat pyritään kohdentamaan ensisijaisesti kaukomatkalaisille. Varaathan myös lämmintä vaatetta mukaa, jottet vilustu kilpailun jälkeen.

Yski hihaan tai nenäliinaan. Jos koet tarpeelliseksi kakistaa kurkkuasi tai nenääsi kesken tapahtuman huomioithan turvavälit, jottei pisaratartunnalle jää mahdollisuutta levitä. Kiitos!

Käytä myös käsidesiä. HEL CX ry huolehtii, että tapahtumapaikalla on kilpailijoille tarjolla käsidesiä.

Seuraa viranomaistiedotteita sekä HEL CX Cupin viestintäkanavien uutisia. Viestimme kotisivullamme, Instagramissa (@hel_cx) sekä Facebookissa sivustolla ”HEL CX CUP”

Koronaviruksesta johtuvia rajoituksia puretaan suunnitellusti 1.8.2020. Hallitus ja viranomaiset seuraavat tiivisti tilannetta ja tekevät tarvittaessa uusia päätöksiä.

Yleisötilaisuuksien rajoituksiin lievennys

Aluehallintovirastojen antaman määräyksen mukaisesti yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa, jos niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Tartuntatautilaki mahdollistaa määräysten antamisen korkeintaan yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos epidemiologinen tilanne Suomessa muuttuu merkittävästi huonompaan suuntaan, aluehallintovirastot voivat tarvittaessa muuttaa elokuuta koskevia rajoituspäätöksiään.

Lähde: https://vnk.fi/-/koronavirusrajoitusten-tilanne-muuttuu-1.8.-alkaen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: