HEL CX Cup

Covid-19 ohjeistus osallistujille

HEL CX ry ja osakilpailujärjestäjät haluavat, että cyclocross-tapahtumat ovat turvallisia kilpailijoille, katselijoille kuin myös järjestäjille. Pitämällä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta ehkäisemme pandemian leviämistä ja varmistamme cyclocross-kauden sujuvuuden.

HEL CX ry seuraa THL:n suosituksia ja Valtioneuvoston kanslian määräyksiä läpi kauden. THL:n suositukset löydät tästä . Viranomaisen määräykset tapahtumille löydät tästä

Huomioithan seuraavat asiat syksyn 2020 aikana:

‚ÄĘ Kilpailethan vain terveen√§. Mik√§li tunnet itsesi kipe√§ksi, pysy kotona. Mik√§li oireesi viittaavat kausi-influenssaan tai koronaviruksen sinun t√§ytyy pysy√§ kotona.

‚ÄĘ Matkusta kisapaikalle turvallisesti. Huomioi turvallinen tapahtumapaikalle matkustaminen. Py√∂r√§ile paikalle, aina kun se on mahdollista. Julkisessa kulkuv√§lineess√§ noudata turvav√§lej√§ ja tarpeen tullen k√§yt√§ maskia. Omalla autolla on turvallista saapua yksin, mutta tutun seuralaisen kanssa huomioittehan samat turvasuositukset.

Osta lippusi etukäteen verkosta! Lipunmyynti on auki kilpailua edeltävänä päivänä 23:59 asti. Ehdit tekemään päätöksen hyvissä ajoin kilpailupäivän kuntosi huomioiden. Mikäli olet ostanut lipun aiemmin ja yllättäen sairastut, voimme siirtää osallistumistasi sovittuun osakilpailuun.

Huomioithan, ettei jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ole mahdollista!

Jos kysyttävää, ota yhteyttä Instagram viestillä tai info@helcx.com tai Facebook viestillä.

‚ÄĘ Pid√§ turvav√§lit tapahtumissa. Saavu ajoissa ensimm√§iseen kilpailuun, jotta voit noutaa kilpailunumeron ja ajanottosirun rauhassa. HEL CX ry suosittelee, ett√§ kilpailun j√§lkeen henkil√∂kohtainen peseytyminen suoritettaisiin vasta kotona. Harkitsehan voisitko k√§yd√§ suihkussa vasta kotona. Suihkutilat pyrit√§√§n kohdentamaan ensisijaisesti kaukomatkalaisille. Varaathan my√∂s l√§mmint√§ vaatetta mukaa, jottet vilustu kilpailun j√§lkeen.

‚ÄĘ Yski hihaan tai nen√§liinaan. Jos koet tarpeelliseksi kakistaa kurkkuasi tai nen√§√§si kesken tapahtuman huomioithan turvav√§lit, jottei pisaratartunnalle j√§√§ mahdollisuutta levit√§. Kiitos!

‚ÄĘ K√§yt√§ my√∂s k√§sidesi√§. HEL CX ry huolehtii, ett√§ tapahtumapaikalla on kilpailijoille tarjolla k√§sidesi√§.

‚ÄĘ Seuraa viranomaistiedotteita sek√§ HEL CX Cupin viestint√§kanavien uutisia. Viestimme kotisivullamme, Instagramissa (@hel_cx) sek√§ Facebookissa sivustolla “HEL CX CUP”

Koronaviruksesta johtuvia rajoituksia puretaan suunnitellusti 1.8.2020. Hallitus ja viranomaiset seuraavat tiivisti tilannetta ja tekevät tarvittaessa uusia päätöksiä.

Yleisötilaisuuksien rajoituksiin lievennys

Aluehallintovirastojen antaman määräyksen mukaisesti yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa, jos niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Tartuntatautilaki mahdollistaa määräysten antamisen korkeintaan yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos epidemiologinen tilanne Suomessa muuttuu merkittävästi huonompaan suuntaan, aluehallintovirastot voivat tarvittaessa muuttaa elokuuta koskevia rajoituspäätöksiään.

Lähde: https://vnk.fi/-/koronavirusrajoitusten-tilanne-muuttuu-1.8.-alkaen

Leave a Reply