Kilpailukutsu: HEL CX Cup – Porvoo, Kokonniemi sunnuntaina 25.10.2020

HEL CX Cup rantautuu ensimmäistä kertaa suomen pyöräilyn pyhättöön, kun Porvoon Akilles järjestää kauden 2020 neljännen osakilpailun Porvoon Kokonniemessä.
Tarjolla on kovapohjaista alustaa, mutta myös belgialaiseen tyyliin rantahiekkaa, terävää nousua ja nautinnollista niittyaluetta. Suuri osa radasta sijoittuu Kokonniemen maauimalan läheisyteen. Maauimalan korkeuserot tekevät tekevät kisan seuraamisesta helppoa.
Tervetuloa tapahtumaan joko kilpailijana tai osana yleisöä. Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tarjoiluista vastaa krossaajien virallinen kahvittaja KahVelo.


Kilpailukeskus

Kokonniemen liikuntakeskus, Jääkiekkotie 4, 06400 Porvoo https://goo.gl/maps/1u2ewW6puXK76Jvq9

Kilpailukeskus ja KahVelon kahvila sijaitsee maalialueen välittömässä läheisyydessä. Maauimalan ja Porvoon Salibandyhallin (Auroranhalli) välimaastossa.

Muistattehan riittävät turvavälit kanssaihmisiin kisapaikalla. Maskien käyttö kisa-alueella ja wc-tiloissa on suositeltavaa. Huomioithan, ettei pukuhuonetiloja ole käytettävissä. Osakilpailujärjestäjä noudataa paikallisia viranomaisohjeita ja suosituksia.

*** 
OSALLISTUJAN OHJE JA S√Ą√ĄNN√ĖT

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista:
Osallistujan ohje: https://helcx.com/2020-2021/osallistujalle/

Säännöt: https://helcx.com/2020-2021/saannot/

Covid-19 ohjeistus: https://helcx.com/2020/08/13/covid19-ohjeistus-osallistujulle/

***


ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT JA KILPAILUMATERIAALIN NOUTO

T√§ss√§ kappaleessa on t√§rke√§√§ tietoa ilmoittautumiseen kausikortin haltijalle, juniorikausikortin haltijalle sek√§ yksitt√§isen irtolipun ostajalle. Luethan t√§m√§n ohjeen huolellisesti, kiitos. 

Voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa. Osallistumiset tulee ostaa ennakkoon WebScorer palvelusta.
Syksyllä 2020 ei ole jälki-ilmoittautumisen mahdollisuutta kisapaikalla.

Yksittäisiä osallistumisia ei voi maksaa virike-edulla.

T√§rke√§√§ tietoa kausikortin haltijoille sek√§ juniorikilpailijoille sek√§ heid√§n huoltajilleen! Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit k√§ytt√§√§ sit√§ maksuv√§lineen√§ ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. T√§m√§ pieni lis√§ty√∂ auttaa j√§rjest√§ji√§ merkitt√§v√§sti esim. resurssien varaamisessa junioril√§ht√∂ihin.

Aikuiskausikortin ja juniorikausikortin haltijat, ilmoittautukaa mukaan Simonkyl√§n osakilpailuun alla olevasta linkist√§ ja valitkaa maksutavaksi ‚ÄĚRacePass‚ÄĚ, kiitos. Kausikorttilaisten ilmoittautuminen linkist√§: https://www.webscorer.com/register?raceid=220831

Yksittäisosallistumiset! Mikäli haluat ilmoittautua vain Keravan osakilpailuun hintaan 25 euroa, ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220831

Maksutapana on turvallinen PayPal. PayPal on täysin ilmainen käyttää ja maksamisesta ei koidu osallistujalle erillisiä kuluja.

Porvoon osakilpailun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu lauantaina 24.10.2020 klo 23.59 sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostaville.

Kilpailumateriaali
Kisanumeron ja ajanottosirun nouto tapahtuu kilpailukansliasta tapahtumap√§iv√§n√§, mik√§li t√§m√§ on ensimm√§inen osakilpailusi. Nouda numerosi hyviss√§ ajoin, niin ehdit l√§mmitell√§. 
Kilpailumateriaalit ovat kirjekuoressa kisanumerollasi. Kilpailumateriaali sisältää ajanottosirun sekä kilpailunumeron kiinnittämiseen vaadittavat tarvikkeen.
Saat kisanumeron kisavuorokauden aamuyöstä sähköpostiisi (kun ilmoittautuminen on sulkeutunut). Nouda kilpailunumeroa vastaava kirjekuori omatoimisesti kisakansliasta.
Ajanottosiru ja kilpailunumero ovat henkil√∂kohtaisia koko kauden, ajoit sitten yhden kilpailun, muutaman tai vaikkapa kaikki. Ajanottosiru kiinnitet√§√§n kyp√§r√§n p√§√§lle nippusiteill√§, kisanumero hakaneuloilla selk√§√§n. S√§ilyt√§ henkil√∂kohtainen kisanumerosi ja ajanottosirusi huolellisesti koko cupin ajan, kiitos. 

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole enää mahdollista. Kaikki osallistumiset tulee ostaa WebScorerin ilmoittautumispalvelun kautta.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Instagramin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com

*** 
TAPAHTUMAP√ĄIV√ĄN AIKATAULU JA TOIMINTAOHJEET

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli sille ilmenee jonkin sortin painavia perusteita. Seuraa siis kanavaa, viimeistään edellisenä päivänä.

10:00 Kisakanslia auki. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto.
10:00 Rata avoinna harjoittelulle 10:45 asti.

10:45 Lähtö 1 ryhmittyminen
10:50 L√§ht√∂ 1, Juniorit U8‚ÄďU12, helpotettu rata (n. 15 min
)

11:15 Lähtö 2 ryhmittyminen
11:20 L√§ht√∂ 2, Juniorit U14‚ÄďU16 (n. 30 min)

n. 11:55 Rata avoinna harjoittelulle
n 12.10 lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako

12:20 L√§ht√∂ 3 ryhmittyminen, 
12:25 L√§ht√∂ 3, M Cat 3, Harraste (n. 40‚Äď45 min)

n. 13:20 Rata avoinna harjoittelulle

13:45 Lähtö 4 ryhmittyminen
13:50 L√§ht√∂ 4, N Elite, N Cat 2 (n. 45‚Äď50 min)

n. 14:45 Rata avoinna harjoittelulle.

15:05 lähdön 4. lähdön 3 ja 4 palkintojenjako.

15:15 L√§ht√∂ 5 ryhmittyminen, 
15:20 Lähtö 5, Yleinen, M Cat 2 (n. 60 min)

n. 16:45 lähdön 5 palkintojenjako.

Rataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä ja suosittelemme sitä lämpimästi! Muista, että radalla harjoittelu muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Poistuthan ystävällisesti radalta harjoittelemasta ennen toisten kilpailijoiden starttia. Haluamme kunnioittaa kaikkien osallistujien kilpailua.

***
PUKUKOPIT JA WC:T

Koronaviruksen takia tämänvuotinen tapahtuma järjestetään ulkoilmatapahtumana. Eli pukukopit eivät ole valitettavasti käytössä.

Yleiset WC-tilat löytyvät Kokonhallin aulasta.

***
TURVALLISUUS

Ensiapupiste on tapahtumakeskuksessa. Kilpailijan tulee noudattaa kaikissa asioissa yleistä turvallisuutta ja järjestäjän turvallisuusmääräyksiä.

*** 
SAAPUMINEN & PYS√ĄK√ĖINTI

Tapahtumakeskukseen saapuminen on helppoa. Kokonniemen liikuntakeskus sijaitsee parin kilometrin päässä Porvoon keskustasta ja moottoritielle matkaa on noin 3 km.

Lähin pysäköinti löytyy Kokonhallin ilmaiselta parkkipaikalta, mutta tarvittaessa myös Jäähallin ja Uusimaa Areenan parkkipaikat ovat käytettävissä.

***
RATAKUVAUS

Lähtö ja maali ovat asfaltilla. Lähtö tapahtuu lyhyen suoran ja mutkan jälkeen loivaan ylämäkeen. Maaliviivan ylityksen jälkeen reitti jatkuu loivaan ylämäkeen ja pohja vaihtuu kovaan hiekkapohjaan. Raskaan mäen jälkeen reitti kulkee pehmeällä niityllä muutamalla käännöksellä ja osin liukkaaseen mutapohjaiseen ylämäkeen. Sen jälkeen tehdään pieni lenkki hiekkapohjaisella kuntoreitillä ja reitti palaa maalin läheisyyteen. Reitti jatkuu Porvoon maauimalan pohjalle, joka on pehmeää rantahiekkaa. Rantahiekalla tehtyjen käännösten jälkeen ajaja kohtaa jyrkän ylämäen, jossa ajaja joutuu jalkautumaan. Kun pohjalta on noustu takaisin ylös, ajetaan hetki tasaisella nurmikolla ja sen jälkeen jälleen alas, pehmeää hiekkaa pitkin. Hiekkakuopan pohjalla ajetaan osuus veden vieressä pehmeässä hiekassa, jonka jälkeen siirrytään helpolle nurmikolle. Pohjalta noustaan jälleen jyrkkää mäkeä ylös ja ajetaan lyhyt off camber pätkä nurmikolla. Alas joudutaan taas hiekkaa pitkin ja ajetaan osuus pehmeällä hiekalla ja jyrkillä käännöksillä. Tämän jälkeen pieni mäki takaisin ylös maalisuoralle. Reitin pituus 2.7km

***
KAHVELON POLKUPY√ĖR√ĄKAHVILAN KISAHERKUT

Porvoon osakilpailussa osallistujia ja katsojia palvelevat Polkupyöräkahvila KahVelon ihanat naiset Mirja & Ilse.
Varaa muutama euro takin tai ajopaidan taskuun, jotta saat palautuseväät ja maittavan ruokailun. Mirja & Ilse ovat aktiivisia pyöräilijöitä ja tietävät tarkalleen millaiset eväät maistuvat fillarikisan lomassa katsojille ja kuskeille. Tarjolla leivoksien lisäksi kahvia, teetä ja lämmintä juomaa.

Kahvelosta löydät lisätietoa ja Facebookissa:
https://www.facebook.com/KahVelo/?ref=br_rs

***
PY√ĖR√ĄN PESU

Py√∂r√§npesupaikka sijaitsee Kokonhallin “takasein√§ll√§” kilpailukeskuksesta katsoen. Eth√§n pese py√∂r√§√§ huoltorakennuksen sein√§√§ vasten niin, ett√§ sein√§ kastuu, kiitos.

***
SUIHKUT JA PESEYTYMINEN

Keravan osakilpailussa ei valitettavasti ole tänä vuonna tarjolla sopivia puku- ja suihkutiloja. Varaathan lämmintä vaatetta mukaan, jotka voit pukea kilpailun jälkeen yllesi.

***
OMAKUSTANNERUOKAILU KILPAILIJOILLE

Kilpailijoiden ruokailusta vastaa tapahtumapaikalla KahVelo. Ruokailu omakustanteisesti.

***

TAPAHTUMAN YHTEYSHENKIL√ĖT

Tapahtuman johtaja:
Ari Långsjö, 050-5065700

Kilpailunjohtaja:
Mathias Hannus, 050 376 0564

Hel CX organisaatio: info@helcx.com

Ja jos kerran sometat, niin täggää toki:
#HELCXCUP #HELCX #CYCLOCROSS #AKILLESGREENTEAM ja Instagramissa @akillesgreenteam. HEL CX Cupin virallinen tili on @hel_cx

Leave a Reply