Kilpailukutsu: HEL CX Cup – Vantaa, Hakunila, sunnuntaina 1.11.2020

HEL CX Cupin viimeinen osakilpailu järjestetään Cyclocrossin SM-kilpailuiden jälkeisenä päivänä, samassa maastossa Hakunilassa. HEL CX Cupin osakilpailun rataan tehdään mahdollisesti pieniä muutoksia, jottei aivan samaa ratalinjausta ajeta kuin SM-kilpailuissa.
Rata hyödyntää Hakunilan urheilupuiston maastoja, nurmea ja niittyä.
Tervetuloa tapahtumaan joko kilpailijana tai osana yleisöä. Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tarjoiluista vastaa krossaajien virallinen kahvittaja KahVelo.

Tervetuloa tapahtumaan joko kilpailijana tai osana yleisöä. Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tarjoiluista vastaa krossaajien virallinen kahvittaja KahVelo.


Kilpailukeskus

Hakunilan liikuntapuisto, Luotikuja 2, 012000 Vantaa

Muistattehan riittävät turvavälit kanssaihmisiin kisapaikalla. Maskien käyttö kisa-alueella ja wc-tiloissa on suositeltavaa. Huomioithan, ettei pukuhuonetiloja ole käytettävissä. Osakilpailujärjestäjä noudattaa paikallisia viranomaisohjeita ja suosituksia tilavarauksissa.

*** 
OSALLISTUJAN OHJE JA S√Ą√ĄNN√ĖT

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista:
Osallistujan ohje: https://helcx.com/2020-2021/osallistujalle/

Säännöt: https://helcx.com/2020-2021/saannot/

Covid-19 ohjeistus: https://helcx.com/2020/08/13/covid19-ohjeistus-osallistujulle/

***


ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT JA KILPAILUMATERIAALIN NOUTO

T√§ss√§ kappaleessa on t√§rke√§√§ tietoa ilmoittautumiseen kausikortin haltijalle, juniorikausikortin haltijalle sek√§ yksitt√§isen irtolipun ostajalle. Luethan t√§m√§n ohjeen huolellisesti, kiitos. 

Voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa. Osallistumiset tulee ostaa ennakkoon WebScorer palvelusta.
Syksyllä 2020 ei ole jälki-ilmoittautumisen mahdollisuutta kisapaikalla.

Yksittäisiä osallistumisia ei voi maksaa virike-edulla.

T√§rke√§√§ tietoa kausikortin haltijoille sek√§ juniorikilpailijoille sek√§ heid√§n huoltajilleen! Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit k√§ytt√§√§ sit√§ maksuv√§lineen√§ ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. T√§m√§ pieni lis√§ty√∂ auttaa j√§rjest√§ji√§ merkitt√§v√§sti esim. resurssien varaamisessa junioril√§ht√∂ihin.

Aikuiskausikortin ja juniorikausikortin haltijat, ilmoittautukaa mukaan Hakunilan osakilpailuun alla olevasta linkist√§ ja valitkaa maksutavaksi ‚ÄĚRacePass‚ÄĚ, kiitos. Kausikorttilaisten ilmoittautuminen linkist√§:¬†https://www.webscorer.com/register?raceid=220832

Yksittäisosallistumiset! Mikäli haluat ilmoittautua vain Hakunilan osakilpailuun hintaan 25 euroa, ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220832

Maksutapana on turvallinen PayPal. PayPal on täysin ilmainen käyttää ja maksamisesta ei koidu osallistujalle erillisiä kuluja.

Hakunilan osakilpailun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu lauantaina 31.10.2020 klo 23.59 sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostaville.

Kilpailumateriaali
Kisanumeron ja ajanottosirun nouto tapahtuu kilpailukansliasta tapahtumap√§iv√§n√§, mik√§li t√§m√§ on ensimm√§inen osakilpailusi. Nouda numerosi hyviss√§ ajoin, niin ehdit l√§mmitell√§. 
Kilpailumateriaalit ovat kirjekuoressa kisanumerollasi. Kilpailumateriaali sisältää ajanottosirun sekä kilpailunumeron kiinnittämiseen vaadittavat tarvikkeen.
Saat kisanumeron kisavuorokauden aamuyöstä sähköpostiisi (kun ilmoittautuminen on sulkeutunut). Nouda kilpailunumeroa vastaava kirjekuori omatoimisesti kisakansliasta.
Ajanottosiru ja kilpailunumero ovat henkil√∂kohtaisia koko kauden, ajoit sitten yhden kilpailun, muutaman tai vaikkapa kaikki. Ajanottosiru kiinnitet√§√§n kyp√§r√§n p√§√§lle nippusiteill√§, kisanumero hakaneuloilla selk√§√§n. S√§ilyt√§ henkil√∂kohtainen kisanumerosi ja ajanottosirusi huolellisesti koko cupin ajan, kiitos. 

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole enää mahdollista. Kaikki osallistumiset tulee ostaa WebScorerin ilmoittautumispalvelun kautta.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Instagramin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com

*** 
TAPAHTUMAP√ĄIV√ĄN AIKATAULU JA TOIMINTAOHJEET

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli sille ilmenee jonkin sortin painavia perusteita. Seuraa siis kanavaa, viimeistään edellisenä päivänä.

9:00 Kisakanslia auki jo 9.00. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto (mikäli tämä on ensimmäinen osakilpailusi tällä kaudella).
9:00 Rata avoinna harjoittelulle 9:55 asti.

9:55 Lähtö 1 ryhmittyminen
10:00 L√§ht√∂ 1 startti, Juniorit U8‚ÄďU12, helpotettu rata (n. 15 min)

10:25 Lähtö 2 ryhmittyminen
10:30 L√§ht√∂ 2 startti, Juniorit U14‚ÄďU16 (n. 30 min)

n. 11:05 Rata avoinna harjoittelulle
n 11:15 lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako

11:30 Lähtö 3 ryhmittyminen
11:35 L√§ht√∂ 3 startti, M Cat 3, Harraste (n. 40‚Äď45 min)

n. 12:25 Rata avoinna harjoittelulle.

12:50 Lähtö 4 ryhmittyminen
12:55 L√§ht√∂ 4 startti, N Elite, N Cat 2 (n. 45‚Äď50 min)

n. 13:55 Rata avoinna harjoittelulle.

14:15 lähdön 3. ja lähdön 4 palkintojenjako.

14:25 Lähtö 5 ryhmittyminen,
14:30 Lähtö 5 startti, Yleinen, M Cat 2 (n. 60 min)


15:45 lähdön 5 palkintojenjako

Rataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä ja suosittelemme sitä lämpimästi! Muista, että radalla harjoittelu muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Poistuthan ystävällisesti radalta harjoittelemasta ennen toisten kilpailijoiden starttia. Haluamme kunnioittaa kaikkien osallistujien kilpailua.

***
PUKUKOPIT JA WC:T

Koronaviruksen takia tämän vuotinen tapahtuma järjestetään ulkoilmatapahtumana. Eli pukukopit eivät ole valitettavasti käytössä.

Yleiset WC-tilat löytyvät Hakunilan urheilupuiston päärakennuksesta

***
TURVALLISUUS

Ensiapupiste on tapahtumakeskuksessa. Kilpailijan tulee noudattaa kaikissa asioissa yleistä turvallisuutta ja järjestäjän turvallisuusmääräyksiä.

*** 
SAAPUMINEN & PYS√ĄK√ĖINTI

Tapahtumakeskukseen saapuminen on helppoa. Hakunilan urheilupuistossa on hyvin tarjolla pysäköintitilaa. Pysäköinti on maksuton, mutta noudatathan alueen yleisiä pysäköintiohjeita.

***
RATAKUVAUS

Lähtö ja maali ovat urheilupuiston kovalla pohjalla. Lähtökiihdytys tapahtuu radan ulkopuolelta kovapohjaiselta alueelta. Rata hyödyntää Hakunilan urheilupuiston niitty, nurmi ja polkualueita kovapohjaisen radan lisäksi. Rata on pääpiirteittäin sama kuin edellisen päivän SM-kilpailuissa, mutta pieniä muutoksia on luvassa, jotta molemmille kilpailupäiville osallistuville olisi aavistuksen eri tyyliset radat. Radan pituus noin 1,0 km U8-12 luokilla, ja muilla 2.7km.

Kartta on suuntaa-antava. Lähdön L1 helpotettu reitti käyttää vain maalialueen pohjoispuolista ratalinjausta.

***
KAHVELON POLKUPY√ĖR√ĄKAHVILAN KISAHERKUT

Porvoon osakilpailussa osallistujia ja katsojia palvelevat Polkupyöräkahvila KahVelon ihanat naiset Mirja & Ilse.
Varaa muutama euro takin tai ajopaidan taskuun, jotta saat palautuseväät ja maittavan ruokailun. Mirja & Ilse ovat aktiivisia pyöräilijöitä ja tietävät tarkalleen millaiset eväät maistuvat fillarikisan lomassa katsojille ja kuskeille. Tarjolla leivoksien lisäksi kahvia, teetä ja lämmintä juomaa.

Kahvelosta löydät lisätietoa ja Facebookissa:
https://www.facebook.com/KahVelo/?ref=br_rs

***
PY√ĖR√ĄN PESU

Pyöränpesupaikka sijaitsee Hakunilan urheilupuiston huoltorakennuksen takana. Ethän pese pyörää huoltorakennuksen seinää vasten niin, että seinä kastuu, kiitos.

***
SUIHKUT JA PESEYTYMINEN

Hakunilan osakilpailussa ei valitettavasti ole tänä vuonna tarjolla sopivia puku- ja suihkutiloja. Varaathan lämmintä vaatetta mukaan, jotka voit pukea kilpailun jälkeen yllesi.

***
OMAKUSTANNERUOKAILU KILPAILIJOILLE

Kilpailijoiden ruokailusta vastaa tapahtumapaikalla KahVelo. Ruokailu omakustanteisesti.

***

TAPAHTUMAN YHTEYSHENKIL√ĖT

Tapahtuman johtaja:
Pasi Juntunen, 0400 985 118, pasi.juntunen(at)ksbr.fi

Hel CX organisaatio: info@helcx.com

Ja jos kerran sometat, niin täggää toki:
#HELCXCUP #HELCX #CYCLOCROSS #KorsonKaiku #KorsKa . HEL CX Cupin virallinen tili Instagramissa on @hel_cx

Leave a Reply