Kausikortti / Season Pass

English below.

Kausikortti 2019–2020 on jälleen saatavilla!

Kausikortilla voit ajaa vaikka joka ikisen HEL CX-osakilpailun—ja vieläpä halvemmalla.

Juniorit saavat yksittäisen osallistumisoikeuden sijaan automaattisesti kausikortin kulut kattavalla 5 € maksulla.

Aikuisten kausikortti maksaa 150 €. Aikuisten kausikortti on henkilökohtainen.

Mistä kausikortin saa?

Kausikortti on toteutettu kaudella 2019–2020 käytettävän ilmoittautumisjärjestelmän WebScorerin kautta.

Aikuisten kausikortin voi ostaa tästä. Aikuisten kausikortti on myynnissä 2.9.–20.9., ja sen voi ostaa vain WebScorerista.

Junioreiden kausikortin voi ostaa tästä. Junioreiden kausikortti on saatavilla koko kauden WebScorerin kautta, tai sen saa myös jälki-ilmoittautumisen yhteydessä.

Miten käytän kausikorttia?

Kausikortin ostaminen vaatii WebScorer-tilin luomista (tarvittaessa huoltajan toimesta).

Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit käyttää sitä maksuvälineenä ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. Tämä pieni lisätyö auttaa järjestäjiä merkittävästi esim. resurssien varaamisessa juniorilähtöihin.

Emme toki käännytä pois kausikortin omistajaa joka on unohtanut käydä ilmoittautumassa kilpailuun. Toivomme kuitenkin että kaikki muistaisivat ilmoittautua etukäteen.

(Huom! Jos et jostain syystä voi luoda WebScorer-tiliä mutta haluat aikuisten tai juniorien kausikortin, ole hyvä ja ota yhteyttä info@helcx.com!)


Season Pass Available for 2019–2020!

The Season Pass will let you take part in every single race—and it’s cheaper!

Junior racers are automatically given Season Passes instead of individual race participations. Juniors can therefore ride the whole season for 5 €, which covers the processing and timing costs.

Adult Season Passes cost 150 €, and they are personal.

Where Can I Buy a Season Pass?

For the 2019–2020 season the Season Pass is available through WebScorer.

You can buy an Adult Season Pass here. The Adult Season Pass is only on sale between Sept. 2nd and Sept. 20th, and only available to buy on WebScorer.

You can buy a Junior Season pass here. The Junior Season Pass is available throughout the season, including late entry registrations in person on race day.

How Do I Use a Season Pass?

A Season Pass requires creating a WebScorer account.

Buying a Season Pass doesn’t automatically register you for all races. You can instead use the Season Pass as the payment method when you register yourself or your child/ward to any of the races. This small additional work will greatly help the organizers to e.g. have enough people on hand for a Juniors’ start.

We will naturally not turn away a Season Pass holder if they’ve forgotten to register up front. We do hope, however, that everyone does remember to do so!

(NB: if for some reason you cannot create a WebScorer account but do want to buy an Adult or Junior Season Pass, please contact info@helcx.com.)

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: