Simonkylä Mudfest!

Toinen kisaviikonloppu takana Simonkylän takuumudassa, ja ravan takaa näkyi taas hymyä ja kisanaamaa! Kiitokset Stangan järkkäriporukalle, Kahvelolle, Pelican Rougelle, ja kaikille muille avustajille ja tunnelmanluojille sekä kaikille kisanneille — erityisesti niille naisille jotka hyppäsivät krossitutustumisesta suoraan syvään mutaan!

Simonkylä ei tutusti säästele ajajaa tai kalustoa, ja viime viikonlopunkin voittokamppailijoista Yleisen puolella vei tällä kertaa Veeti Vainio, Antti-Jussi Juntusen kisan katkettua teknisiin. Podiumin täyttivät maastopuolelta tutumpi Sakari Lehtinen ja aina väkevästi ajava Dani Härginen. Naisissa Kajsa Salmela jätettiin tällä kertaa kolmanneksi kun voiton vei suvereenisti Lappeenrannassa hopealle jäänyt Anniina Ahtosalo ja toiselle sijalle ajoi maantiepyöräilyn hallitseva Suomen mestari Minna-Maria Kangas.

Kovaa kamppailua ja omaa täysii ajamista oli kaikissa 5 lähdössä ja 14 kategoriassa, ja kaikki tulokset kokonaisuudessaan löytyvät tutusti osoitteesta https://www.webscorer.com/HEL_CX

Sarjatilanne: https://www.webscorer.com/seriesresult?seriesid=224158

UUTTA: HEL CX Ranking, juoksevat pisteet viimeisen 12 kuukauden ajalta, jonka perusteella mm. määräytyy lähtöjärjestys: https://www.webscorer.com/seriesresult?seriesid=224734

Ensi viikonloppuna sirkus palaa jälleen Keravan Keinukallion maisemiin kun C13 pistää koko porukan jo legendaarisen kuolemanspiraalinsa läpi!

Kuva: Ville Kaskivirta (IG: villekaskivirta)

Vastaa