Tiedote 12.7.2021 – Vahvistettu HEL CX CUP 2021-2022 osakilpailukalenteri

Uutista päivitetty: 12.7.2021 klo 15:34

Cyclocrossin HEL CX CUP käynnistyy syyskuun 18. päivä ja kausi tulee olemaan seitsemän osakilpailun mittainen. Syksyllä 2021 alkava cyclocross-kausi on HEL CX CUP:n viides.

Olemme optimistisia HEL CX ry:ssä yhdessä osakilpailujärjestäjien kanssa, että osakilpailusarja toteutuu syksyllä.

Kausi alkaa Keravan Keinukalliossa lauantaina 18.9. Toinen osakilpailu ajetaan uudella radalla Kouvolan Valkealassa. Kolmas osakilpailu on tuttuun tyyliin kauniissa Suomi-maisemissa Saimaan rannalla Lappeenrannassa. Neljäs osakilpailu järjestetään Stangan toimesta Vantaalla tai vaihtoehtoisesti Espoon Olarissa, mikäli maankäyttöluvat järjestyy. Lähtökohtaisesti varaudutaan ajamaan Simonkylässä.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa mukana ollut Porvoo on Cupin viides osakilpailu ja paikka sama, Kokonniemi. Väliviikonloppuna 23-24.10 huilataan ja pötkötellään. Kuudes ralli ajetaan KorsKan järjestämänä Tuusulan urheilupuistossa, Hyrylässä. Cupin päättää CCH:n järjestämä osakilpailu ja paikkana Kivikon liikuntapuisto sunnuntaina 7.11.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa syyskuun alussa 2021.
Nähdään syksyllä 2021. Tervetuloa ajamaan cyclocrossia. HEL CX CUP:n osakilpailut ovat kaikille avoimia eikä kilpailulisenssiä edellytetä. Järjestävät seurat ovat Suomen tunnetuimpia pyöräilyseuroja.

Grafiikka: Ilkka Lassila