HEL CX CUP 2022–2023 alkaa syyskuussa!

25.5.2022

HEL CX CUP 2022–2023 kausi käynnistyy syyskuussa 2022! Kausi koostuu kahdeksasta kilpailusta ja toivottuja palautumishetkiä tarjoilee pari väliviikonloppua.
Alkava cyclocross kausi on HEL CX CUP:n kuudes.

CXSM-kilpailut järjestetään Koiviston Iskun liidaamana tuplaviikonloppuna. SM-kilpailuiden kilpailupäiväksi on suunnitteilla sunnuntai 9.10.2022, jolloin 8.10 järjestettävä HEL CX CUP:n osakilpailu toimii erinomaisena pohjana myös sunnuntain SM-kisailuun.
SM-kilpailut eivät ole osa HEL CX CUP:a, mutta aiemmilla kausilla tuplaviikonloput (HEL CX kisa + SM-kisa combo) on osoittautunut toimivaksi ja tykätyksi kokonaisuudeksi. Näin ollen syykausi tarjoilee yhteensä yhdeksän osakilpailua cyclocrossia; oujee!

HEL CX ry yhdessä pyöräilyseurojen kanssa kutsuu kaikki kilpailemaan ja nauttimaan cyclocrossista tulevana syksynä. HEL CX CUP on avoin sarja eikä osallistuminen HEL CX CUP:n kilpailuihin edellytä kilpailulisenssiä. Jokainen osakilpailu tarjoaa jälleen tuttuun tyyliin 5 lähtöä päivän aikana perheen piemmistä aina kilpaileviin aikuisiin.

Ilmoittautuminen alkaa elokuun 2022 puolen välin kieppeillä. Osallistumismaksut ja kausikorttien hinnat julkaistaan elokuussa. Seuraa sivustoamme tai Instagramissa @hel_cx -tiliä.

Tervetuloa ajamaan cyclocrossia!