Final call eli tärkeää Tuusulan osakilpailuun ilmoittautumisesta

25.10.2023

Muistathan ilmoittautua Tuusulan osakilpailuun hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen päättyy huomenna torstaina 26.10.2023 klo 23:59 tai kun 150 paikkaa on täynnä. Voimme tarjota vain 150 kilpailijalle aktiivisirun lainaan osakilpailuun.

Virike-edulla maksajat! Huomioittehan, että suorittaisitte maksun ja ilmoittautumisen kisakutsun ohjeen mukaan hyvissä ajoin ennen määräaikaa, jos paikkoja on vielä jäljellä. RaceResultin kautta suoraan ilmoittautuvat ja maksavat osallistujat nousevat listoille sekunneissa – virike-edulla maksavien liittäminen kilpailuun on manuaalista, ja mikäli ilmoittaudut viime tingassa emme välttämättä ehdi lisätä sinua mukaan.

Kokeilemme Tuusulan osakilpailussa mallia, jossa voit osallistua myös ilman ajanotto- ja tulossijoitusta, jos se ei ole sinulle tärkeää. Ota yhteyttä tällöin info(ät)helcx. c o m. Annamme maksu- ja ilmoittautumisohjeet.

Kisakutsuun pääset tästä

Tuusulan osakilpailussa päättyy myös aktiivisirullinen ajanottotestaus, jota HEL CX ry & Suomen Pyöräily ovat yhdessä testanneet Espoon, Kouvolan ja Tuusulan osakilpailuissa. Testijakson tarkoituksena on kerätä kokemuksia aktiivisirullisesta ajanotosta mahdollista hankintapäätöstä varten, jossa Suomen pyöräily siirtyisi käyttämään aktiivisirullista ajanottoratkaisua. Marraskuun Cyclocrossin SM-kilpailuissa 18.11.2023 ja kauden päättävässä Cyclocross Cup 2023 osakilpailussa 19.11 Helsingin Kivikossa ajanotosta vastaa ulkopuolinen ajanottotoimija.