Antti Kuiton Crossikoulut 16.8‚ÄĒ23.8.2022

 10.8.2022

Antti Kuitto j√§rjest√§√§ j√§lleen ennen HEL CX Cupin alkua nelj√§ Crossikoulua, jossa tutustutaan cyclocrossin pariin lupsakassa  hengess√§. Tervetuloa kaikki tutustumaan cyclocrossiin, tai muuten vain Antin oppiin kertaamaan asioita. Crossikoulu sopii niin aloittelijoille kuin my√∂s jo hieman kokeneemmalle harrastajalle. 

Koulutukset ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautumista ei myöskään tarvita Рsaavut vain paikalle.

Taso- tai ikävaatimuksia ei ole. Rohkeasti siis mukaan! 

Cyclocross-fillari toimii parhaiten koulutuksen sisältöön, mutta myös muukin maastokelpoinen fillari soi hyvin. Cyclocrossin (lyhyemmin cx) yksi erityspiirre on pyörän kantaminen johon, cx-pyörä sopii keveyden ja kanto-ominaisuuksien vuoksi parhaiten.

Koulutuksia on neljä, joista ensimmäinen jo tulevana tiistaina. 

1. Tiistai 16.8 klo 17.30-19.30, paikka Hietaniemen uimaranta, Helsinki. 
Koulutuksen sisältö: cyclocrossin ajotekniika ja perusteet sekä pyörän perussäädöt. Tavoite luonteva fiilis crossipyörän päällä ja jännitys olisi poissa treenien päätteeksi. 

2. Torstai 18.8 klo 17.30-19.30, paikka Olarin koulu, Espoo.
Koulutuksen sisältö: Jalkautuminen pyörän päältä / pyörän päälle takaisin, hyppyesteet, ylämäet ja alamäet. Lopuksi hyvien lämmittelyjen jälkeen crossispesifi vetotreeni. 

3. Tiistai 23.8 klo 17.30-19.30, paikka Hietaniemen uimaranta, Helsinki. 
Offcamberien ajaminen, tasapaino, erittäin jyrkät laskut ja nousut, hiekassa ajamisen tekniikka.

4. Torstai 25.8 klo 17.30-19.30, paikka Hietaniemen uimaranta, Helsinki. 
Treenien aluksi 20-30min vapaamuotoista keskustelua kisaamisesta ja cyclocrossista. Loput 1h30min käytetään aiemmilla kurssikerroilla käytettyjen asioiden kertaamiseen lyhyesti ja lopuksi yhdistellään eri asioita yhteen, esim. hiekkaesteet, rappuset, jyrkkä ylä- ja alamäki jne. osallistujien toiveiden mukaan. 

Koulutuspaikkojen osoitteet

Hietaniemen uimaranta, Helsinki (koulutukset 1, 3 ja 4). Kokoontuminen Hiekkarannantien päässä, P-Hietaniemi parkki -pysäköintialueella

Koulutus 2. Olarin koulu, Olarinniityntie Espoo. Kokoontuminen Olarin koulun pihalla. Parkkipaikkoja Olarinniityntiellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Antin oppiin koulutuspäiville! Antti Kuitolla on pitkä kilpaura pyöräilyssä ja cyclocrossin parissa.