Kausikortit nyt myynnissä!

18.8.2022

HEL CX CUP:n kausikortit kaudelle 2022—2023 ovat nyt myynnissä ilmoittautumis- ja ajanottopalvelu WebScorerissa! Sijoita itseesi, ja shoppaile syksyn ykköshankinta: HEL CX CUP:n kausikortti cyclocrossin pariin.

Aikuisten kausikortin hinta on 195 euroa, joilla pääset ajamaan 8 osakilpailua.
Koko kausi cyclocrossia! Ihanaa!

Junioreiden kausikortti 10 euroa. Kympillä juniorit kisailevat koko kauden jokaisessa 8:ssa osakilpailussa. Junioreille lipputuotteena on vain kausikortti.

Irtoliput tulevat myyntiin torstaina 25.8. Irtolipun hinta on 30 euroa/osakilpailu. Samana päivänä, 25.8. aukeaa myös Ilmoittatuminen kaikkiin osakilpailuihin. Muistathan, että kausikortti EI ilmoita sinua automaattisesti osakilpailuihin vaan ostamasi kausikortti toimii vain maksuvälineenä osakilpailuihin ilmoittautumisissa.

Ja hei, pieniä muutoksia on tullut sarjoihin. Tutustu sääntöihin ja osallistujan ohjeeseen

Pääset ostamaan kausikortin tästä