Järjestäjille

HEL CX ry omistaa ja hallinnoi HEL CX Cupia. Kaikki osakilpailut ovat pyöräilyseurojen tai muiden urheiluseurojen järjestämiä. HEL CX ry etsii jatkuvasti pyöräilyseuroja ja urheiluseuroja, jotka haluaisivat järjestää cyclocross-osakilpailun HEL CX Cupissa.

HEL CX Cupin osakilpailun järjestämisoikeutta haetaan ilmaisemalla toive järjestää cyclocrossin osakilpailu HEL CX ry:lle, joko ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@helcx.com tai tapaamalla meitä paikan päällä cyclocross-tapahtumissa.

Cyclocrossin osakilpailukalenteri rakennetaan kevättalvella yhdessä järjestyshalukkuuden ilmoittaineiden seurojen kanssa. Lopullinen osakilpailukalenteri julkaistaan kesäkuussa (Poikkeuksena 2020-vuosi, jossa korona-pandemian vuoksi pidensimme ilmoittautumisaikaa elokuulle)

Mikäli suunnittelette osakilpailun järjestämistä, huomiottehan seuraavat pääkohdat:

1) Suunnitelkaa sopiva cylcocross-kilpailumaasto. Osakilpailun myöntämiseen edellytys on hyväksytty maankäyttölupa. HEL CX ry:llä on valmiina myös potentiaalisia ratakohteita, joihin on aiemmin myönnetty maankäyttölupia. Voit hyödyntää siis HEL CX ry:n järjestelykokemusta. Ota rohkeasti yhteyttä.

2) Suunnittele ajankohta ja mahdolliset vaihtoehtoiset ajankohdat, jolloin haluaisitte osakilpailun järjestää. Lopullinen päivämäärä valikoituu yhdessä muiden seurojen kanssa

3) Ota yhteyttä HEL CX ry:hyn, info@helcx.com . Kerromme mielellämme, miten hyvä osakilpailu suunnitellaan. Kauttamme saa myös edellisen kauden kausiraportin, statistiikat ja järjestelyiden teknisen oppaan.

HEL CX ry tukee ja toimii osakilpailujärjestäjiä seuraavasti:

1) HEL CX ry tarjoaa osakilpailun järjestävälle seuralle käyttöön järjestelymateriaalit, joita ovat radan merkintätarvikkeet ja lankkuesteet.

2) HEL CX ry vastaa osakilpailun ilmoittautumispalvelun hallinnasta, lipunmyynnin tilityksestä ja ajanottopalvelusta sekä tuloslistoista ja tapahtuman tiedottamisesta.

3) Haluamme, että osakilpailujärjestäjä voi keskittyä rauhassa erinomaisen tapahtuman rakentamiseen ja läpiviemiseen. Hyvin järjestetty osakilpailu jää mieleen mukavana tapahtumana, johon halutaan tulla uudelleen.

Helppoa! Haluaisiko seurasi järjestää cyclocross-osakilpailun? Ota yhteyttä info@helcx.com tai tule tapaamaan meitä paikan päälle. Kerromme mielellämme lisää.

Mutaisin 33-millin terveisin, HEL CX ry