Breakaway Spring Grind – 28.4.2018, soratieseikkailu

HELCX ja Breakaway.cc järjestävät matalan kynnyksen soratieseikkailun 28.4. Tarkoituksena on pitää hauskaa fillareilla, tavata tuttuja krossikausien välissä ja julistaa maailmalle Uudenmaan upea pyöräilypotentiaalia. Paras pyörävalinta on cyclocrossari tai soratielle sopiva polkupyörä.

Reitti on pituudeltaan noin 90 kilometriä. Matka alkaa Keilaniemestä ja kulkee Espoon Keskuspuiston kautta Pirttimäkeen, josta etelään ja Laajalahden kautta maaliin. Pirttimäessä osallistujia odottaa HELCX:n minikrossirata, jolla pääset nauttimaan krossista keskellä kevättä. Innokkaimille olemme suunnitelleet matkan varrelle muutaman Strava-segmentin.

Voit valita ennen lähtöä itsellesi sopivimman nopeusryhmän; Fat Lizards (nopein ryhmä), Team Toni&Toni ja Weekend Warriors. Jokaiselle ryhmälle on oma vetäjä. Lahjakortteja ja palkintoja luvassa kaikenlaisista suorituksista ja hupsutteluista.

Hinta 40€. Hintaan sisältyy lounas juomineen Pirttimäessä (HELCX:n omassa kabinetissa), sauna Keilaniemessä, jossa myös tarjolla ruokaa ja juomaa. Huoltoauto kuskien tukena koko matkan.

Tapahtuman tuotot on tarkoitus käyttää paikallisen nais- tai juniorikuskin tukemiseen. Tavoite on siis lähettää HELCX-cupissa menestynyt urheilija kilpailemaan kansainväliseen tapahtumaan.

Maksu 27.4. mennessä tilille FI1058001320131526, (tilin omistaja: Matti Mustonen). Viiteeksi oma nimi.

Ilmoittaudu mukaan WebScorer linkistä: https://www.webscorer.com/register?pid=1&raceid=130132

Vastaa