HEL CX CUP – FINAALI 5.1.2020, Hiidenkivenpuisto Tapanila

HEL CX ry järjestää yhteistyössä IBD Cyclingin kanssa HEL CX CUPin finaalin sunnuntaina 5.1.2020 Helsingin Tapanilassa. Paikkana on Hiidenkivenpuisto.
Finaali päättää Suomen cyclocross kauden. Tervetuloa mukaan ajamaan cyclocrossia vielä kerran

*********************************************************
TAPAHTUMAKESKUS JA KILPAILUKANSLIA

Kisapaikan osoite: Hiidenkiventie 32, 00730 HELSINKI. Tai laita Google Mapsiin ”Hiidenkivenpuisto, Helsinki”

Kilpailukanslia: löytyy Hiidenkivenpuistosta, telttakylästä.

Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tapahtuman kahvila- ja ruokatarjoiluista vastaa tuttuun tapaan KahVelo. Varaa käteistä tai maksukorttia fikkaan. KahVelon tarjoilut ovat pyöräpiireissä jo maankuuluja.

Voit hyödyntää Tapanilan urheilukeskuksen sisätiloja ajovarusteiden vaihtoon ennen kilpailua. Ota omaisuutesi kuitenkin mukaan kisakeskukseen tai jätä ne autoosi. Kisakeskuksen kilpailukanslian teltalle voit jättää varusteitasi kilpailun ajaksi valvovan silmän alle mutta kuitenkin omalla vastuulla.

WC:t sijaitsevat Mosahallissa ja urheilukeskuksen päärakennuksessa.

*********************************************************
OSALLISTUJAN OHJE JA SÄÄNNÖT

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista osallistujan ohjeen: https://helcx.com/2019-2020/osallistujan-ohje/

HEL CX cupin säännöt: https://helcx.com/2019-2020/saannot/

*********************************************************
ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT

Voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa.
Voit osallistua HEL CX CUPin finaaliin vaikket olisi ajanut kaudella vielä yhtään osakilpailua. Finaali päättää kauden 2019-2020 osakilpailusarjan. Tervetuloa rohkeasti mukaan ajamaan cyclocrossia!

Tärkeää tietoa kauden 2019-2020 kausikortin haltijoille sekä juniorikilpailijoille sekä heidän huoltajilleen: Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kilpailuun, vaan ostettuasi kausikortin, voit käyttää sitä maksuvälineenä ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. Muistathan ilmoittautua etukäteen, kiitos!

Ennakkoilmoittautuminen Tapanilan osakilpailuun tapahtuu WebScorerissa, osoitteessa: https://www.webscorer.com/register?raceid=193163

Voit myös hakea rekisteröitymislinkin WebScorerissa myös kisa-id:llä 193163.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy lauantaina 4.1.2020 23.59. Kisaan on mahdollista ilmoittautua myös paikan päällä hintaan 35 euroa. Junioreilta jälki-ilmoittautuminen on sama 5 euroa.


Jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu noin 30 min ennen kutakin lähtöä. Jälki-ilmoittautumisen maksaminen tapahtumapaikalla onnistuu kortilla, käteisellä tai MobilePaylla. Varaathan tasarahan, kiitos.! Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät osoitteesta: https://helcx.com/2019-2020/osallistu/

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com.

*********************************************************
SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Tapanilan Urheilukeskuksen pysäköintipaikat ovat käytettävissä maksutta tapahtuman ajan. Osoite Erätie 3, 00730 HELSINKI. Voin pysäköidä myös lähialueen kadunvarsipaikoille, mutta noudata yleisiä pysäköintimääräyksiä.

Paikanpäälle pääset myös HSL:n lähijunilla Tapanilan tai Malmin asemia hyödyntäen.

*********************************************************
PESEYTYMINEN JA PYÖRÄN PESU

Pyörän pesu sijaitsee Mosahallin takaseinällä, kilpailuradan tuntumassa. Kisakeskuksesta on opasteet pyöränpesupisteelle.

Ethän pese mahdollisesti mutaisia ajovaatteitasi saunatiloissa. Muistathan ystävällisesti putsata tai pestä suurimman kurat pois ennen pesutiloihin siirtymistä, kiitos.

Naiskilpailijoille suihku- ja saunatilat löytyvät Tapanilan Urheilukeskuksen päärakennuksesta, Sisäänkäynti Urheilukeskuksen pääovesta B1. Päärakennuksen info-pisteeltä kävellään rappuset alas. Naisten sauna on lämmin 11-18.

Mieskilpailijoille suihku- ja saunatilat löytyvät Mosahallista. Mosahallin sisäänkäyti löytyy parkkipaikan kulmasta. Ovi C1 ja 1.krs. Sauna on lämmin 11-18 miehille.


*********************************************************
TAPAHTUMAPÄIVÄN AIKATAULU

9.00 Kisakanslia auki. Kanslia sijaitsee Hiidenkivenpuiston keskellä telttakylässä. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto, jos tämä on ensimmäinen osakilpailusi.

9.00 Rata avoinna harjoittelulle.
9:25 Lähtö 1 ryhmittyminen
9:30 Lähtö 1, Juniorit U8–U12, helpotettu rata (n. 15 min)

10:00 Lähtö 2 ryhmittyminen
10:05 Lähtö 2, Juniorit U14–U16 (n. 30 min)
n. 10:45Lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako.

10.35 Rata avoinna harjoittelulle

11:00 Lähtö 3 ryhmittyminen
11:05 Lähtö 3, M Cat 3, Harraste (n. 40–45 min)

n. 12:00 Rata avoinna harjoittelulle

12:25 Lähtö 4 ryhmittyminen,
12:30 Lähtö 4, N Elite, N Cat 2 (n. 45-50 min)

n. 13:30 Rata avoinna harjoittelulle
13.40 Lähdön 3 & 4 palkintojen jako.

14:00 Lähtö 5 ryhmittyminen
14:05 Lähtö 5, Yleinen, M Cat 2 (n. 55-60min)
15.15 lähdön 5 palkintojen jakoRataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä. Muista että radalla ajaminen muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Harjoittelukierrokselle tulee lähteä ajosuuntaan maalialueen läheisyydestä. Kysythän luvan harjoittelun aloittamiseksi, jos olet epävarma tutustumiskierroksen aloittamisesta. Päivän kuuluttajat antavat luvan harjoituskierrokselle.

Päivän kuskit palkitsee Kivenlahden Pyörähuolto ja Velobia Bike Co.

*********************************************************
KILPAILURATARATA

Rata yhdistelee viimevuoden kilpailurataa. Kilpailukeskus sijaitsee puiston keskellä ja lähtösuora on puiston pääväylän suuntaisesti kohti nurmikenttää. Nurminousun jälkeen ajetaan kivituhkaväylää puiston ylätasanteelle, josta muutamien käännösten jälkeen saavutaan metsäpolkua pitkin kohden koulun pihaa. Koulun pihalta ajetaan takaisin ylös santaharjanteen päälle, josta lasku kisakeskukseen ja lähtösuoran kautta uudelle kierrokselle. Rata on noin 2,5km pitkä.

*********************************************************
TURVALLISUUS

Ensiapupiste on kilpailun tapahtumakeskuksessa. Ensiapupisteestä löydät apua pieniin vammoihin. Vakavassa hätätilanteissa ota yhteyttä tapahtumajohtajaan tai suoraan hätänumeroon 112.

*********************************************************
YHTEYSHENKILÖT, HEL CX ry
Tuomas 0407307715
Eero 0504633301
Matti 0407237943

Vastaa