HEL CX CUP 2019-2020 kausi kaartuu kohti loppuaan – Finaali ajetaan 5.1.2020. Kauden päätöstilaisuus fiilistellään sisätiloissa 12.1.2020 ruokailun ja livestreamin äärellä.

Mukavaa joulukuuta! Pari asiaa HEL CX CUP:n toimistosta.
HEL CX CUP 2019-2020 kausi lähestyy päätöstään. Jäljellä on enää yksi osakilpailu joka on samalla osakilpailusarjan finaali. Se ajetaan kuukauden päästä sunnuntaina, 5.1.2020 Helsingin Tapanilassa.

Osakilpailun järjestää HEL CX ry ja kisapaikkana tuttu Tapanilan Hiidenkivenpuisto. Kannattaakin tulla paikalle, sillä talvisen cyclokrossin kruunaa loistavan HEL CX kisatunnelman lisäksi KahVelon herkut, huippu rata, sekä omat suihku- ja saunatilat naisille ja miehille.

Osakilpailun ilmoittautuminen on auki WebScorerissa. Löydät rekisteröinnin kisa-id:llä ”193163”.Mikäli et ole vielä aloittanut omaa cyclocross kauttasi voit osallistua viimeiseen osakilpailuun, kuten mihin tahansa osakilpailuun. Osallistuminen ennakkoon WebScorerista aikusille 25 euroa. Juniorit 5 euroa.

Tapahtumakutsu julkaistaan maanantaina 16.12.2019.


Se Toinen Asia. Kauden päätöstilaisuus järjestetään sunnuntaina 12.1.2020 Helsingissä klo 14-18. Ohjelmassa ruokailua, hyvää seuraa sekä cyclocrossin Hollannin kansallisen kisan tuijottelua streamiltä. Lähetämme kutsun päätöstilaisuuteen sähköpostilla kuluvan kauden kilpailijoille ja junnujen vanhemmille, jotka ovat ilmoittautuneet osakilpailuihin WebScorerin kautta.


Mukavaa joulukuuta. Nähdään kuukauden päästä Tapanilassa. #crossishere #cyclocross #helcx #helcxcup #helsinki #tapanila #hiidenkivenpuisto

Kuva: Matti Ouvinen

Vastaa