Kilpailukutsu: HEL CX Cup – Vantaa, Simonkylä 10.10.2020

HEL CX Cupin kauden 2020 toinen osakilpailu ajetaan Vantaan Simonkylässä.

Reaktor Stanga Racing järjestää jo legendaksi muodostuneen HEL CX -osakilpailun Vantaan Simonkylässä. Myös tänä vuonna tarjoillaan liukasta nurmea, ylämäkeä ja sitä itseään, eli ehtaa mutahautaa.

Tervetuloa tapahtumaan joko kilpailijana tai osana yleisöä. Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tarjoiluista vastaa tuttuun tapaan krossaajien virallinen kahvittaja KahVelo.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Simonkylän koululla, osoite: Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52, 01350 Vantaa (Google Maps -linkki: https://goo.gl/maps/vGQyna3mYF52)
Simonkylän koululla on myös pukuhuoneet sekä wc -tilat kilpailijoiden käytettävissä kello 10 eteenpäin.
Kilpailualue sijoittuu Hiiriharjun tekomäen ympäristöön, ja kilpailukeskus sekä ihanan KahVelon tarjoilut löytyvät koulun alueelta. Pyöräpesun mahdollisuus on järjestetty koululle.

Muistattehan riittävät turvavälit kanssaihmisiin kisapaikalla. Maskien käyttö kisa-alueella ja wc- ja pukuhuonetiloissa on suositeltavaa. Pukuhuoneiden samanaikaista käyttöä on syytä rajoittaa kontaktien vähentämiseksi.

*** 
OSALLISTUJAN OHJE JA SÄÄNNÖT

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista osallistujan ohjeen: https://helcx.com/2020-2021/osallistujalle/

Säännöt: https://helcx.com/2020-2021/saannot/

Covid-19 ohjeistus: https://helcx.com/2020/08/13/covid19-ohjeistus-osallistujulle/

*** 
ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT JA KILPAILUMATERIAALIN NOUTO

Tässä kappaleessa on tärkeää tietoa ilmoittautumiseen kausikortin haltijalle, juniorikausikortin haltijalle sekä yksittäisen irtolipun ostajalle. Luethan tämän ohjeen huolellisesti, kiitos. 

Voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa. Osallistumiset tulee ostaa ennakkoon WebScorer palvelusta.
Syksyllä 2020 ei ole jälki-ilmoittautumisen mahdollisuutta kisapaikalla.

Yksittäisiä osallistumisia ei voi maksaa virike-edulla.

Tärkeää tietoa kausikortin haltijoille sekä juniorikilpailijoille sekä heidän huoltajilleen! Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit käyttää sitä maksuvälineenä ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. Tämä pieni lisätyö auttaa järjestäjiä merkittävästi esim. resurssien varaamisessa juniorilähtöihin.

Aikuiskausikortin ja juniorikausikortin haltijat, ilmoittautukaa mukaan Simonkylän osakilpailuun alla olevasta linkistä ja valitkaa maksutavaksi ”RacePass”, kiitos. Kausikorttilaisten ilmoittautuminen linkistä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220829

Huomioithan, että kausikortin myynti päättyy perjantaina 2.10.2020

Yksittäisosallistumiset! Mikäli haluat ilmoittautua vain Simonkylän osakilpailuun hintaan 25 euroa, ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.webscorer.com/register?raceid=220829

Maksutapana on turvallinen PayPal. PayPal on täysin ilmainen käyttää ja maksamisesta ei koidu osallistujalle erillisiä kuluja.

Simonkylän osakilpailun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 9.10.2020 klo 23.59 sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostaville.

Kilpailumateriaali
Kisanumeron ja ajanottosirun nouto tapahtuu kilpailukansliasta tapahtumapäivänä, mikäli tämä on ensimmäinen osakilpailusi. Nouda numerosi hyvissä ajoin, niin ehdit lämmitellä. 
Kilpailumateriaalit ovat kirjekuoressa kisanumerollasi. Kilpailumateriaali sisältää ajanottosirun sekä kilpailunumeron kiinnittämiseen vaadittavat tarvikkeen.
Saat kisanumeron kisavuorokauden aamuyöstä sähköpostiisi (kun ilmoittautuminen on sulkeutunut). Nouda kilpailunumeroa vastaava kirjekuori omatoimisesti kisakansliasta.
Ajanottosiru ja kilpailunumero ovat henkilökohtaisia koko kauden, ajoit sitten yhden kilpailun, muutaman tai vaikkapa kaikki. Ajanottosiru kiinnitetään kypärän päälle nippusiteillä, kisanumero hakaneuloilla selkään. Säilytä henkilökohtainen kisanumerosi ja ajanottosirusi huolellisesti koko cupin ajan, kiitos. 

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole enää mahdollista. Kaikki osallistumiset tulee ostaa WebScorerin ilmoittautumispalvelun kautta.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Instagramin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com

*** 
TAPAHTUMAPÄIVÄN AIKATAULU JA TOIMINTAOHJEET

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli sille ilmenee jonkin sortin painavia perusteita. Seuraa siis kanavaa, viimeistään edellisenä päivänä.

10:00 Kisakanslia auki. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto.
10:00 Rata avoinna harjoittelulle 10:50 asti.

10:50 Lähtö 1 ryhmittyminen
10:55 Lähtö 1, Juniorit U8–U12, helpotettu rata (n. 15 min)

11:25 Lähtö 2 ryhmittyminen
11:30 Lähtö 2, Juniorit U14–U16 (n. 30 min)

n. 12:00 Rata avoinna harjoittelulle
n 12.10 lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako

12:30 Lähtö 3 ryhmittyminen, 
12:35 Lähtö 3, M Cat 3, Harraste (n. 40–45 min)

n. 13:30 Rata avoinna harjoittelulle

14:10 Lähtö 4 ryhmittyminen
14:15 Lähtö 4, N Elite, N Cat 2 (n. 45–50 min)

n. 15:10 Rata avoinna harjoittelulle.

15:30 lähdön 4. lähdön 3 ja 4 palkintojenjako.

15:40 Lähtö 5 ryhmittyminen, 
15:45 Lähtö 5, Yleinen, M Cat 2 (n. 60 min)

n. 17:00 lähdön 5 palkintojenjako.

Rataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä ja suosittelemme sitä lämpimästi! Muista, että radalla harjoittelu muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Poistuthan ystävällisesti radalta harjoittelemasta ennen toisten kilpailijoiden starttia. Haluamme kunnioittaa kaikkien osallistujien kilpailua.

***
PUKUKOPIT JA WC:T

Kilpailukeskuksessa Simonkylän koululla, osoite: Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52, 01350 Vantaa. Pukuhuoneet sekä wc -tilat kilpailijoiden käytettävissä kello 10 eteenpäin.

***
TURVALLISUUS

Ensiapupiste on tapahtumakeskuksessa tahtumakeskuksesta koululta.
Kilpailijan tulee noudattaa kaikissa asioissa yleistä turvallisuutta ja järjestäjän turvallisuusmääräyksiä.

*** 
SAAPUMINEN & PYSÄKÖINTI

Krossikeitaalle saapuminen eri suunnista on helppoa.
Kisakeskus, pukuhuoneet ja paikoitus ovat Simonkylän koululla. Vaihtoehtoisesti auton voi parkkeerata osoitteeseen Kallioimarteentie 15, jossa on asfaltoitu parkkialue käytettävissä.
Pikipinnalla paikalle pääsee Tuusulantien kevyen liikenteen väylien kautta, kaunista hiekkatiereittiä koko matkan Vanhastakaupungista asti, tai junan kyydissä Leinelän tai Hiekkaharjun asemille lyhyen rullailun päähän. Autollakin toki pääsee ihan viereen, ja urbaanista vilskeestä nauttiva voi karauttaa Tikkurilan läpi.

***
RATAKUVAUS

Rata rakentuu jälleen Simonkylän niitty ja Möskärin täyttömäen alueelle, kuten viime vuonna. Rata sisältää reippaasti niittyaluetta, mukavaa Möskärin täyttömäelle nousua sekä laskua, sekä ja myös kovapohjaista pintaa etenemiseen. Hyvin lajinomainen ja persoonallinen kilpailurata jälleen tulossa. Tämä on cyclocrossia parhaimmillaan.

***
KAHVELON POLKUPYÖRÄKAHVILAN KISAHERKUT

Simonkylän osakilpailussa osallistujia ja katsojia palvelevat Polkupyöräkahvila KahVelon ihanat naiset Mirja & Ilse.
Varaa muutama euro takin tai ajopaidan taskuun, jotta saat palautuseväät ja maittavan ruokailun. Mirja & Ilse ovat aktiivisia pyöräilijöitä ja tietävät tarkalleen millaiset eväät maistuvat fillarikisan lomassa katsojille ja kuskeille. Tarjolla leivoksien lisäksi kahvia, teetä ja lämmintä juomaa.

Kahvelosta löydät lisätietoa ja Facebookissa:
https://www.facebook.com/KahVelo/?ref=br_rs

***
PYÖRÄN PESU

Pyöränpesupaikka on kilpailukeskuksessa Simonkylän koululla, osoite: Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52, 01350 Vantaa.

***
SUIHKUT JA PESEYTYMINEN

Simonkylän koululla, osoite: Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52, 01350 Vantaa. Simonkylän koululla on myös pukuhuoneet sekä wc -tilat kilpailijoiden käytettävissä kello 10 eteenpäin.

***
OMAKUSTANNERUOKAILU KILPAILIJOILLE

Kilpailijoiden ruokailusta vastaa tapahtumapaikalla KahVelo.

***

TAPAHTUMAN YHTEYSHENKILÖT

Eerika Eerikäinen
040 6623772

#helcxcup #helcx #cyclocross #stangaracing #tonitonicycles
Instagram: @stangaracing @tonitonicycles

Vastaa