Kausikortit HEL CX CUP kaudelle 2021-2022 nyt myynnissä!

Tiedote 30.8.2021

HEL CX CUP 2021-2022 cyclocross kauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Osakilpailuita on 6 ja ensimmäinen osakilpailu ajetaan sunnuntaina 26.9.2021 Kouvolan Valkealassa. Kausikortin ostamnen edellyttää WebScorer profiilin luomista, mutta sen tekeminen helppoa.

Osallistumismaksut 2021-2021 kaudelle:

Voit lunastaa aikuisten kausikortin hintaan 135 euroa tästä

Voit lunastaa juniorin kausikortin hintaan 5 euroa tästä

Yksittäisosallistuminen on 28 euroa / osakilpailu. Yksittäiset osakilpailut tulevat myyntiin maanantaina 6.9.2021. Junioreille on myynnissä vain kausikortti.

Tärkeää! Huomioithan, ettei kausikortti ilmoita sinua tai huollettavaasi automaattisesti osakilpailuihin. Kauskortti toimii vain maksuvälineenä ilmoittautumisissa ja jokaiseen osakilpailuun tulee ilmoittautua erikseen. Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin kilpailuihin, tai jokaiseen erikseen.

Maksutavat

WebScorer käyttää PayPal maksupalvelua, joka on turvallinen pankki- ja luottokorttiin perustuva maksutapa. PayPal’n käyttämisestä ei koidu sinulle kuluja. Voit tehdä PayPal tilin PayPal -sivulla.

Kausikortin voit lunastaa 2021-2022 kaudella myös virike-edulla. Käytössämme on Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi. Lunastaaksesi kausikortin virike-edulla toimi seuraavasti:

  1. Maksa 135 euroa (tai valitsemasi summa) toimipaikalle ”HEL CX” hakusanaa käyttäen. Toimipaikka voi näyttää ”HEL CX ry” tai ”HEL CX CUP” , mutta ne ovat samoja.
  2. Lähetä kuitti ja screenshot kuitista –> info(at)helcx. co m -sähköpostiin. Saat vastauksena koodin jolla voit lunastaa kausikorttisi (tai virike-edulla maksamasi summaa vastaavan alennuksen jos maksoit vain osan hinnasta).

Yksittäisiä osakilpailuita ei voi maksaa virike-eduilla.

Mikäli yllä olevat PayPal ja virike-edut eivät ole sinulle sopivia, otathan yhteyttä meihin yllä olevaan sähköpostiin. Voimme yhdessä sopia vaihtoehtoisesta maksutavasta.

Tervetulua ajamaan cyclcrossia HEL CX CUP:iin