ARVONTA Kausikortin ostaneiden kesken

2.9.2021

Suoritamme arvonnan kaikkien aikuisten kausikortin ostaneiden kesken.

Osta lauantaihin 25.9.2021 mennessä aikuisten kausikortti (135 euroa) ja olet mukana arvonnassa. Pääpalkintona on Velocion signature ajopaita, jonka arvo on 159 euroa. Velocion tyylikkäästä mallistosta löytyy kokoja sekä miehille, että naisille.

Velocion mallistoon voit tutustua täällä: https://eu.velocio.cc/

Arvonnan säännöt. Osta HEL CX CUP:n aikuisten kausikortti (135 euroa) lauantaihin 25.9.2021 mennessä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. HEL CX ry:n jäsenet eivät saa osallistua arvontaan. Voittaja arvotaan lokakuun alussa ja palkinnon lunastusohjeet ilmoitetaan voittajalle arvonnan jälkeen. Arvonnan suorittaa Nordic Gravel Series’n edustaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Mikäli voittajalle sopii, julkaistaan voittajan nimi arvonnan jälkeen.