HEL CX CUP – Keinukallio, Kerava 21.9.2019. (1.osakilpailu)

Cross is here! Krossikärpäsen puremaa ei tarvitse enää hoitaa pitkäveteisillä maantiekilpailuilla tai röllipoluilla pyörimällä. HEL CX cupin kausi 2019-2020 käynnistyy Keravalla lauantaina 21.9.2019.
Pakkaa siis pyöräsi lähijunaan ja suuntaa Keravalle mystiseen Sherwoodin metsään, kun CycloVision ry ja Pyöräliike Lundberg järjestävät yhdessä cyclocrossin HEL CX Cupin osakilpailun Keinukalliolla.

Tervetuloa viettämään crossirikasta päivää Keravalle ja pyydä myös kaverit mukaan. Tarjolla on lajinomaista crossia SM2012 maisemissa. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy ja paikalla KahVelo tarjoamassa kahvia, herkkuja sekä superherkullista keittoa.

*************************************
TAPAHTUMAKESKUS

Keinukallion urheilupuisto
Keinukalliontie 42
Kerava

Kilpailukanslia sijaitsee Keinukallion kahviorakennuksen välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakeskuksessa myös KahVelon kahvila. Pukukopit ja wc:t sijaitsevat huoltorakennuksessa.

Keinukallio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Keravalla. Lahden moottoritien liittymästä on paikan päälle muutaman minuutin ajomatka ja Keravan asemalta Keinukallion urheilupuistoon on matkaa noin 4 km. Mikäli tulet lähijunalla crossiin, niin asemalta Keinukalliolle kannattaa ajaa Jaakkolan kaupunginosan läpi Talmantielle, joka jatkuu Levomäentienä kohti kilpailukeskusta. Ratsastuskenttien jälkeen käänny oikealle ulkoilureitille, joka tulee lähes suoraan Keinukalliolle.

**************************************************************
OSALLISTUJAN OHJE JA SÄÄNNÖT

Ekaa kertaa mukana? Jos kyllä, niin muistathan lukaista osallistujan ohjeen:
https://helcx.com/2019-2020/osallistujan-ohje/
ja säännöt:
https://helcx.com/2019-2020/saannot/

**************************************************************
ILMOITTAUTUMINEN, OSALLISTUMISMAKSUT JA KILPAILUMATERIAALIN NOUTO

Tässä kappaleessa on tärkeää tietoa ilmoittautumiseen kausikortin haltijalle, juniorikausikortin haltijalle sekä yksittäisen irtolipun ostajalle. Luethan tämän ohjeen huolellisesti, kiitos.

Kilpailuluokat;
Juniorit; U8-U16
Naiset; Yleinen & Cat 2
Miehet; Yleinen, Cat 2, Cat 3 & Harraste
Huom, Junioriluokat ovat myös mukana Suomen pyöräilyn Kultainen Kampi cupissa!

Voit ostaa ennakkoon HEL CX Cupin 2019-2020 osakilpailuihin kausikortin hintaan 150 euroa. Mikäli et halua kausikorttia, voit ostaa yksittäisen osallistumisen osakilpailuun hintaan 25 euroa. Junioreille on myynnissä vain juniorikausikortti hintaan 5 euroa.

Tärkeää tietoa kauden 2019-2020 kausikortin haltijoille sekä juniorikilpailijoille sekä heidän huoltajilleen!
Kausikortin ostaminen vaatii WebScorer tilin luomista (tarvittaessa huoltajan toimesta).
Tilin avaamiseen löydät ohjeet ja linkin tästä: https://helcx.com/2019-2020/kausikortti/

Kausikortti ei ilmoita sinua automaattisesti kaikkiin kilpailuihin, vaan ostettuasi kausikortin, voit käyttää sitä maksuvälineenä ilmoittaessasi itsesi tai huollettavasi kilpailuihin. Tämä pieni lisätyö auttaa järjestäjiä merkittävästi esim. resurssien varaamisessa juniorilähtöihin. Emme toki käännytä pois kausikortin omistajaa joka on unohtanut käydä ilmoittautumassa kilpailuun. Toivomme kuitenkin, että kaikki muistaisivat ilmoittautua etukäteen.

Aikuis- ja juniorikausikortin haltijat, ilmoittautukaa mukaan Keravan osakilpailuun maanantaista, 9.9.2019 alkaen alla olevasta linkistä ja valitkaa maksutavaksi ”RacePass”, kiitos. Kausikorttilaisten ilmoittautuminen linkistä:

Yksittäisosallistumiset! Mikäli haluat ilmoittautua vain Keravan osakilpailuun hintaan 25 euroa, ilmoittaudu mukaan maanantaista, 9.9.2019 alkaen tästä: https://www.webscorer.com/register?raceid=192483
Maksutapana on turvallinen PayPal. PayPal on täysin ilmainen käyttää ja maksamisesta ei koidu osallistujalle erillisiä kuluja.

Keravan osakilpailun ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 20.9.2019 klo 23.59 sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostaville. Aikuisten kausikortin myynti päättyy kokonaan 20.9.2019 klo 23.59.

Kisanumeron ja ajanottosirun nouto tapahtuu kilpailukansliasta tapahtumapäivänä. Nouda numerosi hyvissä ajoin, niin ehdit lämmitellä.
Ajanottosiru ja kilpailunumero ovat henkilökohtaisia koko kauden, ajoit sitten yhden kilpailun, muutaman tai vaikkapa kaikki. Ajanottosiru kiinnitetään kypärän päälle, kisanumero hakaneuloilla selkään. Kilpailumateriaali sisältää ajanottosirun sekä kilpailunumeron kiinnittämiseen vaadittavat tarvikkeen. Säilytä kisanumerosi ja ajanottosirusi huolellisesti koko cupin ajan, kiitos.

Jälki-ilmoittautumiset myös kilpailukeskuksessa maalialueen tuntumassa. Jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu noin 30 min ennen kutakin lähtöä.
Jälki-ilmoittautumisen hinta on 35 euroa aikuisilta, joten osta toki lippusi etukäteen. Junioreilta jälki-ilmoittautuminen on kuitenkin sama 5 euroa. Juniorin 5 euroa on aina automaattisesti kausikortti, jolla voi osallistua kaikkiin osakilpailuhin.
Jälki-ilmoittautumisen maksutapa on paikan päällä MobilePay tai käteinen.

Osallistumismaksut löydät osoitteesta https://helcx.com/2019-2020/osallistu/

ps. HEL CX Cupin kilpailuissa ei lisenssin perään kysellä, joten tapahtuma on avoin kaikille.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota yhteyttä Facebookin kautta tai sähköpostilla info@helcx.com

*************************************
TAPAHTUMAPÄIVÄN AIKATAULU JA TOIMINTAOHJEET

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin, mikäli sille ilmenee jonkin sortin painavia perusteita. Seuraa siis kanavaa, mahdolliset muutokset ilmoitetaan viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.

10:00 Kisakanslia auki. Kilpailunumeron ja ajanottosirun nouto.
10:00 Rata avoinna harjoittelulle 10:50 asti.
10:50 Lähtö 1 ryhmittyminen

10:55 Lähtö 1, Juniorit U8–U12, helpotettu rata (n. 15 min)
11:25 Lähtö 2 ryhmittyminen

11:30 Lähtö 2, Juniorit U14–U16 (n. 30 min)
n. 12:00 Rata avoinna harjoittelulle
n 12.10 lähtöjen 1 & 2 palkintojenjako
12:30 Lähtö 3 ryhmittyminen

12:35 Lähtö 3, M Cat 3, Harraste (n. 40–45 min)

n. 13:30 Rata avoinna harjoittelulle
13:55 Lähtö 4 ryhmittyminen

14:00 Lähtö 4, N Yleinen, N Cat 2 (n. 45–50 min)
n. 15:00 Rata avoinna harjoittelulle.
15:15 lähtöjen 3 ja 4 palkintojenjako.
15:25 Lähtö 5 ryhmittyminen

15:30 Lähtö 5, M Yleinen, M Cat 2 (n. 60 min)
n. 16:45 lähdön 5 palkintojenjako.

Rataan tutustuminen on mahdollista avoimina harjoitusaikoina aamulla ja lähtöjen välissä. Suosittelemme sitä lämpimästi! Muista että radalla ajaminen muun lähdön aikana johtaa hylkäykseen. Poistuthan ystävällisesti radalta harjoittelemasta ennen toisten kilpailijoiden starttia. Hel CX cupissa haluamme kunnioittaa aina kaikkien osallistujien kilpailua.

*************************************
PUKUKOPIT JA WC:T

Kilpailijoille on varatut pukukoppitilat Keinukallion kahvilarakennuksesta.
WC:t löytyvät samasta paikasta.

*************************************
TURVALLISUUS

Kilpailu ajetaan merkityllä reitillä, jolla ei ole moottoriajoneuvoliikennettä. Ensiapupiste on tapahtumakeskuksessa lähtöalueella.

*************************************
PYSÄKÖINTI

Alueella on hyvin ilmaista parkkitilaa.

*************************************
RATAKUVAUS

Julkaistaan 11.9.! Pienemmille junioreille helpotettu rata. Reitti tulee sisältämään tiukkoja nousuja, niittyä ja nurmea, latupohjaa sekä mutkittelua Keiniksen maastossa.

**************************************************************
KAHVELON POLKUPYÖRÄKAHVILAN KISAHERKUT

Keravan osakilpailussa osallistujia ja katsojia palvelevat Polkupyöräkahvila KahVelon huikeat Mirja & Ilse. Varaa siis muutama euro tai kortti ajopaidan taskuun, jotta saat huolehdittua kofeiinitasapainosta, palautuseväistä ja maittavasta ruokailusta.
Mirja & Ilse ovat aktiivisia pyöräilijöitä ja tietävät tarkalleen millaiset eväät maistuvat fillarikisan lomassa katsojille ja kuskeille. Tarjolla leivoksien lisäksi kahvia, teetä ja kaakota
Kahvelosta löydät lisätietoa Facebookissa:
https://www.facebook.com/KahVelo/

***************************************************************
PYÖRÄN PESU

Pyörän pesupaikka löytyy Keinukallion huoltorakennuksen luota, pukukoppeina toimivan kahvilarakennuksen vierestä.
Huom! Ethän pese pyörää rakennuksen seinää vasten.
*************************************
YHTEYSHENKILÖT

Keravan osakilpailu
Kalle Laanterä 050-5824433
Saku Silfver 0400-244744
Anssi Enqvist 044-0404360

Hel CX organisaatio
info (at) helcx.com
*************************************
Ja jos kerran sometat, niin täggää toki:
#HELCXCUP#HELCX#CYCLOCROSS#KEINUKALLIOCX#PYÖRÄLIIKELUNDBERG#KahVelo

Vastaa